ویدئو نحوه کرگیری در بتن


پس از کسب اطمینان از محکم بودن پایه‌ها، موتور اصلی دستگاه روی آن‌ها قرار می‌گیرد.
ویدئوی زیر، به تشریح فرآیند کرگیری بتن می‌پردازد و کمک می‌کند تا تصویر صحیحی نسبت به کلیت فرآیند کرگیری بتن پیدا کنید.قابل توجه است که هنگام کرگیری بتن، آب، چندین نقش مهم را ایفا می‌کند.

مهم‌ترین نقش کرگیر ، خنک کردن مته‌ی دستگاه می‌باشد. نقش دیگر آن، با منتقل کردن خرده‌های حفاری به سمت بیرون و بالا، سبب تمیز شدن مسیر حفاری می‌شود. در آخرین مرحله، پس از رسیدن به عمق مورد نظر، دستگاه کرگیری را خاموش کرده و مغزه را بیرون می‌آوریم.

نحوه کارکرد دستگاه های کرگیری بتن یا دریل ها
دستگاه های دریل از هسته های الماسی استفاده می کنند. چرا که الماس یکی از سخت ترین مواد شناسایی شده است که می تواند بتن را ببرد. همین‌طور نیاز به زمان بیش‌تری دارد. ضمن این که در مغزه گیری از بتن مسلح، روش‌های محدود تری برای ما وجود دارد اما برای بتن معمولی و غیر مسلح این گونه نیست و می‌توان روش‌های مختلفی را اعمال کرد.البته بیشتر دریل از فولاد ساخته می شود و فقط در بخش انتهایی یا نوک آن از الماس استفاده می شود.

احتمالا این موضوع به خاطر ارزش بالای الماس باشد. اگر بخواهیم کل هسته‌ی یک دریل را از الماس بسازیم، هزینه‌ی هنگفتی را بر روی دست ما می گذارد و البته واقعا هم به چنین کاری نیازمند نیستیم. از نظر راه های ایجاد نیرو برای وارد کردن آن به بتن، دریل ها به دسته های الکتریکی، بادی و هیدرولیک تقسیم می شوند.

دستگاه‌های دریل موجود که اقدام به عمل کرگیری می‌کنند، می‌توانند استوانه‌های با قطر ۱۰میلی متر تا ۱۸۰ سانتی متر را برش داده و از بتن خارج نمایند. در زمان انجام عملیات مغزه گیری، سوراخ‌هایی بسته به افقی یا عمودی بودن سطح نمونه گیری،در هنگام کرگیری بتن، باید نکات مهمی را رعایت کرد تا عملیات به درستی انجام شود و ایمنی حفظ شود. در ادامه نکات کلیدی هنگام کرگیری بتن را ذکر می‌کنیم: در بتن ایجاد می‌شود تا بتوان پایه‌های دستگاه کرگیر را در آن محکم کرد. البته دستگاه‌هایی هم هستند که نیاز به پیچ کردن ندارند و به خودی خود محکم می‌شوند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *